Are you ready to let this chocolate Rock you?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
Woon je buiten Amsterdam? Dan worden jouw Chunks bezorgd door MyParcel. De kosten hiervoor zijn €5,85
Woon je binnen Amsterdam? Dan worden jouw Chunks bezorgd door DROP Dedicated Delivery. De kosten hiervoor zijn €4,95

Waarom betaal ik deze verzendkosten?
Helaas is het verzenden van pakketten niet gratis. Wij willen de kosten voor jou zo laag mogelijk houden en dus betaal je bij ons enkel de kosten die wij ook aan MyParcel en DROP betalen. Choc and Rock maakt dus geen enkele winst op de verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn chunks verwachten?
Doorgaans wordt jouw bestelling dezelfde of de volgende dag verzonden. Dit betekent dat je de chunks binnen 3 dagen in huis hebt.

Woon je buiten Amsterdam? Dan sturen wij een Track and Trace nummer zodra jouw bestelling is aangeboden bij MyParcel.

Woon je binnen Amsterdam? Dan neemt DROP Dedicated Delivery contact met jou op over de gewenste bezorgtijd. DROP bezorgt 24/7, wanneer het jou uitkomt.

Heb je de chunks kado gedaan? Geen zorgen! DROP neemt alleen contact op met de verzender, niet met de ontvanger. Jouw verrassing gaat niet verloren!

Oeps! Ik heb verkeerde gegevens ingevuld bij mijn bestelling, wat moet ik doen?
Heb je nog geen mailtje met de Track and Trace code ontvangen? Dan is er geen paniek! Neem even contact met ons op (de beller is sneller) en vertel ons waar we jouw chunks naartoe moeten sturen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is dat wel goed gegaan?
Dikke vette kans dat de mail is opgevangen door jouw spamfilter. Kijk even in de spam inbox. Vind je hem ook daar niet? Neem dan contact met ons op en wij zullen je helpen.

Hoe kan ik betalen bij Choc and Rock?
Betalingen worden verwerkt via IDEAL. Naar zakelijke klanten kunnen wij ook een factuur sturen.

 

Als ik de Chunks niet in een keer op eet, hoe bewaar ik ze dan?
Als je je helemaal misselijk hebt gegeten en het laatste zakje echt niet meer aan kunt breken, bewaar de Chunks dan op een droge, koele plek. Ze vinden het fijn bij een temperatuur van ongeveer 15-18 graden celcius.

Bewaar chocolade nooit in de koelkast! Chocolade en vocht gaan niet goed samen. Door het te bewaren in de koelkast kan er condens op de chocolade komen en daardoor komen de suikerkristallen los. Wanneer het vocht verdampt (omdat je de chocolade uit de koelkast haalt) blijven de suikerkristallen op de chocolade liggen en ontstaat er een witte waas. Dit heet suikerrijp of sugarbloom. Geen ramp voor de kwaliteit van de chocolade maar het is minder mooi om op te dienen.

Bewaar chocolade ook niet te warm. Zodra chocolade warmer wordt dan ongeveer 24 graden treedt de cacaoboter naar buiten en laat vetkristallen achter. Ook hierdoor kan een witte waas ontstaan. Dit is geen suikerrijp maar vetrijp of fatbloom.

Wat doe je dan in de zomer? Ook dan bewaar je de chocolade gewoon koel en droog in een keukenkastje.

Wat doet Choc and Rock met mijn gegevens?
Helemaal niets:) Wij gebruiken jouw gegevens voor onze eigen statistieken en het versturen van de nieuwsbrief. Dat laatste alleen wanneer jij je daarvoor hebt aangemeld (link aanmelden nieuwsbrief).
Jouw gegevens delen wij niet met andere bedrijven.

Kan ik werken bij Choc and Rock?
Wil je graag werken in onze chocoladehemel, waar er hard gewerkt wordt maar ook een hele hoop geproefd? En ben je een echte Rocker? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen als je op zoek bent naar een baan of stageplek.

Wat voor chocolade gebruikt Choc and Rock en is dit wel eerlijke chocolade?
Wij gebruiken chocolade van Callebaut. Een super lekkere, Belgische chocolade die veel wordt gebruikt in de patisserie, hotellerie en restaurants. Om cacaoboeren over de hele wereld te ondersteunen werken zij nauw samen met Cocoa Horizons. Deze stichting ziet op duurzame en ondernemende landbouw en heeft als missie het levensonderhoud van cacaoboeren en hun gemeenschap te verbeteren. Wil je meer lezen over deze inspirerende non-profit organisatie? Kijk dan op de website van Cocoa Horizons.

Waar vind ik de allergie informatie?
In de shop vind je bij alle producten de allergie-informatie onder het kopje Beschrijving. Belangrijk om te weten is dat de Chunks worden gemaakt in een ruimte waar ook noten en zaden verwerkt worden.

Ik vond de chunks zo lekker dat ze binnen 5 minuten op waren, wat nu?
Paniek! Bestel snel nieuwe Chunks.

Ik kan mijn vraag niet vinden, wat nu?
Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag al je overige vragen.