Choc and Blog

Yes! Ik ga schrijven over het allerlekkerste in de wereld: chocolade
Beginnen maar met een voorstelrondje! Ik ben Lianne, 26 jaar, dol op eten (vooral chocolade), minder op sporten en wachtend op de brownie die ik zojuist besteld heb.

Na een studie en een jaar op kantoor was het duidelijk: ik hoor niet thuis in het mantelpakje. Het heeft denk ik iets te maken met elke dag aankomen in hetzelfde gebouw, omgeven door dezelfde mensen. Daar word ik heel onrustig van. De oplossing? Het avontuur van mijn dromen aangaan en een eigen merk neerzetten. Een chocolade merk; Choc and Rock.

Nu ziet mijn leven er dus zo uit
Ik eet elke dag chocolade, ontmoet super veel leuke mensen en loop in honderd kuilen tegelijk. En al die chocolade inspiratie, weetjes, fouten en recepten wil ik heel graag met jullie gaan delen. Een letterlijk kijkje in de keuken!

Met Choc and Blog zal ik elke dinsdagochtend mijn liefde voor chocolade delen en jullie meenemen naar het hart van Choc and Rock. Samen met mijn favoriete chocoladerecepten. Lekkerrrr!
Heb je vragen, verzoekjes of wil je zelf iets delen, laat dan vooral een bericht achter onderaan de blog.

First things first
De brownie is aangekomen dus daar ga ik mij op storten. Ik kan niet wachten om volgende week mijn eerste blog met jullie te delen! Daarin vertel ik hoe lekker lavendel is en dat je het echt niet alleen maar in de potpourri van je oma vindt.

Rock on!

Ps. De brownie eet ik bij Vondelpark/3 en is zeker een aanrader!

Lianne

Lianne

Hoi ik ben Lianne! Ik houd van eten, vooral van chocolade. Daar heb ik dus maar mijn werk van gemaakt:) Mij kun je altijd wakker maken voor een gezellig etentje of een dikke knuffel. Houd ik ook van. Om deze lifestyle een beetje in toom te houden ben ik sinds kort maar gaan hardlopen. Daar kan ik nog wel wat tips en inspiratie voor gebruiken dus voel je vrij! Super leuk dat je mijn blog leest! You Rock!

1 gedachte over “Choc and Blog

Een reactie plaatsen